Menyer

Menyer

100222_RestaurangS_Svartny

onsdag 18 oktober

oxbringa bakad över natten 19h med pepparrotsås, ugnsbakade rotfrukter

kryddbakad torsk med yuzufärskost. sesamris och gurkkimchi

pasta med blandad salami, citron- & parmesanvelouté, ruccola och Parmigiano Reggiano

glasnudelsoppa med grön curry, limeblad och kycklinglår

115 kr

Take away 90 kr (inkl.smör & bröd)

Tveka inte att kontakta personalen om du har någon allergi eller önskemål om vegetariskt alternativ!

I lunchpriset ingår valfri varmrätt, hembakat bröd och vispat smör, lättöl, vårt eget kolsyrade vatten eller stilla vatten. Valfritt kaffe och vårt dessertbord.

Öppet mån-fre 10.45-13.30

 

 

Onsdag 18 Oktober

Pasta med curry kyckling och parmesan

Jerk bakad fläskkarré med kryddris och sriracha, tomat-mangosallad

Fiskgryta på Kolja med kokt potatis och gurksallad

Yakiniku på kycklinglår med jasminris, srirachasås och tomat- och mangosallad

Fiskquemeller med hollandaisesås med kokt potatis och limemarinerad coleslaw

— 

Sej med kantarellsås med rostade rotfrukter och kålsallad

Pasta med BBQsås och egenstoppad salsiccia, parmesan och ruccola

Biff Lindström med rostad potatis

—-

Kalkon med nudelsallad med asiatiska smaker, sesam och ruccola

Skinka med nudelsallad med asiatiska smaker och broccoli

3x salami med riso smaksatt med fetaost, brieost

Kycklinglår med krämig potatissallad broccoli och oliver

Basilika marinerad rostbiff med krämig potatissallad, ugnsbakad tomat, broccoli

VEG Bön och majssallad med krämig potatis, brieost och ugnsbakad tomat

VEG sallad med rödbetor, riso smaksatt med paprika- och tomatvinegrette, solrosfrön och fetaost

—-

 

75:-

 

  Är du allergisk, glöm inte att fråga oss vad maten innehåller.