Julbord för catering minst 20 personer

Chili-limebladsinlagd sill

Grovsenapssill

Kummingravad lax

Kallrökt lax

Söt senapssås med honung och dill

Gräslöksmajonäs

Senapsgriljerad julskinka

Ägghalvor med smetana och löjrom

Timjanskryddade köttbullar

Prinskorv

Egenstoppad korv med örter och svamp

Rödbetssallad med gräslök och äpple

Janssons frestelse

Kokt potatis

Brieost, Gorgonzola och Brännvinsost

Färskost smaksatt med Västerbottensost och dillfrö

Julkavring, spisbröd och nybakt surdegsbröd

Vispat brynt smör

Julkryddad kokoskaka med lättvispad grädde

Pris: 345:-/person

Julplock: minst tre alternativ och 20 stycken/sort

49kr/st

 Matjesill med brynt smörpulver, potatis & gräslök (bodegaglas)

Pepparkaka med ädelost & Valenciamandlar

Sotad gravad lax med citronfärskost på kavring

Räkor-ägg-pepparrot-gräslök (bodegaglas)

Ankleverterrin med fikon på kavring

Glögg m. tillbehör (russin/mandel)

30kr/p

 Samtliga priser är exkl. moms.

Ev. transport tillkommer.

Förfrågan