Julbord för catering minst 20 personer
Chili-limebladsinlagd sill
Grovsenapssill
Kummingravad lax
Kallrökt lax
Söt senapssås med honung och dill
Gräslöksmajonäs
Senapsgriljerad julskinka
Ägghalvor med smetana och löjrom
Timjanskryddade köttbullar
Prinskorv
Egenstoppad korv med örter och svamp
Rödbetssallad med gräslök och äpple
Janssons frestelse
Kokt potatis
Brieost, Gorgonzola och Brännvinsost
Färskost smaksatt med Västerbottensost och dillfrö
Julkavring, spisbröd och nybakt surdegsbröd
Vispat brynt smör
Julkryddad kokoskaka med lättvispad grädde
Pris: 345:-/person
Julplock: minst tre alternativ och 20 stycken/sort
49kr/st
Matjesill med brynt smörpulver, potatis & gräslök (bodegaglas)
Pepparkaka med ädelost & Valenciamandlar
Sotad gravad lax med citronfärskost på kavring
Räkor-ägg-pepparrot-gräslök (bodegaglas)
Ankleverterrin med fikon på kavring
Glögg m. tillbehör (russin/mandel)
30kr/p
Samtliga priser är exkl. moms.
Ev. transport tillkommer.