Om oss

KONCEPT

INREDNING   Vi vill erbjuda en matsalsmiljö med en känsla av kvällskrog. Borden är uppdukade med bestick, servett och brödkorg redan innan gästerna kommer. Allt för att skapa en lunchupplevelse utöver det vanliga.

MATEN   Vår mat lagas av välutbildade kockar med erfarenhet från "finkrogsmat". Vi arbetar i ett öppet kök vilket ger kockarna direktkontakt med gästerna. Vi lägger mycket kärlek i vår matlagning och använder oss endast av färska råvaror och lagar all mat från grunden. Vi erbjuder ett sort dessertbord med olika glassar, choklad, bakverk, pajer m.m.

NÄR NI BESÖKER OSS   Ni börjar med att hämta er mat och tar därefter er plats. Till vänster finner ni fisk och sallad/soppa och till höger kött och pasta. Kockarna lägger upp maten åt er därefter tar ni brickan, väljer dryck och grönsaker. Efter maten erbjuder vi valfritt kaffe och dessert som står uppdukat. Betalning sker vid utgången när ni lämnar restaurangen. Är något oklart ber vi er vänligen att kontakta personalen på plats.

 

Kontakta oss

Restaurang S ligger i Stora Blå på Röntgenvägen 2 i Solna. Vår ingång är genom huvudentrén och en trappa ned. Karta

Restaurangens normala öppettider är mån-fre 10:45 – 13:30.

Kurens öppettider är mån-fre 07:30 – 15:30.

Kontakta oss gärna om du har några funderingar, vill boka konferens eller få en offert.

Tel. 08 – 525 069 80

kundkontakt@restaurangs.nu

Följ oss

Miljöarbete

Hur vi försöker att bidra till en renare värld!

MILJÖARBETE

En ständig miljömedvetenhet är en självklarhet för oss. Vi arbetar aktivt utifrån diverse miljöperspektiv för att på vårt sätt bidra och ansvara för vår miljö. Genom ständiga förbättringar och tydlig målsättning, förebygger vi och minskar ner den negativa miljöpåverkan som vi genererar.

Dricksvatten

I vårt arbete för en bättre miljö har vi kolsyremaskiner för att filtrera vanligt kranvatten till ett högkvalitativt dricksvatten.

Ansvar

 Aktivt sträva efter att öka kunskapen och medvetenheten om miljöfrågor hos såväl anställda, gäster, leverantörer och samarbetspartners.

Råvaruhantering

Lågt råvarusvinn genom att våra kockar lägger maten till varje gäst och att salladen är portionerad i små skålar. Vi har full kontroll över inköp och planering av våra menyer vilket resulterar i att 99% av allt vi producerar konsumeras av våra gäster.

Energi

Minimera energiförbrukningen och använda miljöanpassade energikällor.

Arbetsmiljö

Prioritera produkter som är skonsamma mot miljön när det gäller interna förbrukningsmaterial och rengöringsmedel.

Jobba hos oss?

Vi växer så det knakar!

Intresserad av att jobba på en av Solnas bästa lunchrestauranger?

Skicka in en ansökan och berätta lite om dig själv.

jobb@strix.nu